Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Sphaerocephalon - Drumstick

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Allium

Allium Sphaerocephalon - Drumstick is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Sphaerocephalon - Drumstick kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Sphaerocephalon - Drumstick kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Sphaerocephalon - Drumstick voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Drumstick Alliums (Sphaerocephalon) hebben bijzondere eivormige bloemen, die zich ontwikkelen in een prachtige paars-rode tint. Een uitstekende plant voor uw bloemborder, Allium Sphaerocephalon combineert prachtig met vele verschillende tuinplanten, en zorgt ook voor de broodnodige architectuur in de tuin.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 206-J-308360
Levertijd 2D
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Sierui
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Kleur Paars   Rood  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Allium