Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Kiwi planten

Eenvoudig Kiwi planten kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Kiwi planten bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Kiwibes - Actinidia Arguta Issai

Aantal per verpakking 1
€7,99
Latijnse naam Actinidia Arguta

Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta

Aantal per verpakking 1
€19,99
Latijnse naam Actinidia Arguta

Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Actinidia Deliciosa

Actinidia Kolomikta - Sierkiwi

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Actinidia Kolomikta

Kiwi plant kopen online

Kiwi plant kopen online voor een winterlang lekkere kiwi's uit eigen tuin. Oorspronkelijk afkomstig van de andere kant van de wereld, uit landen als China en Nieuw-Zeeland, is deze plant een echte liefhebber van zon en warmte. Toch gedijen verschillende soorten van dit klimfruit heel goed in de Nederlandse tuin. Zoals Mini Kiwi Issai en Actinidia Kolomikta. Deze soorten zijn bestand tegen winters die er voor zorgen dat hier in Nederland de schaatsen onder gebonden kunnen worden. Zeker als deze klimmer wordt geplant op een zonnig plaatsje uit de wind en net voor de winter bij de voet beschermd wordt met takken en bladeren. Verschillende soorten Kiwi plant kopen online in onze webshop voor heerlijke, gezond fruit in de winter.

Kiwi planten in de tuin

Met Kiwi planten in de tuin is het heerlijk genieten van heerlijk fruit in de winter. In de maand november is het de tijd om kiwi's te oogsten. Voor een goede oogst van deze plant is geduld nodig. Het duurt zo'n 5 à 10 jaar voordat deze robuuste, grillige fruitplant daadwerkelijk vruchten geeft. De eerste jaren steekt deze fruitplant vooral energie in het groeien. Deze onstuimige groeier heeft veel ruimte en steun nodig in de tuin. Plant deze klimmer daarom vlakbij een muur of pergola bij voorkeur in goed doorlatende, humusrijke grond. Om kiwi vruchten aan de plant te krijgen, is het wel belangrijk dat er vrouwelijke en mannelijke kiwi planten in de tuin geplant staan. Of een zelfbestuivend ras.

Kiwi plant snoeien

Het snoeien van een kiwi plant is nodig om de plant in toom te houden. Het beste is om deze onstuimige groeier tijdens de zomer een aantal keren te snoeien. Snoeien stimuleert groei en het krijgen van vruchten. Snoeien tussen december en mei is daarom niet aan te raden.