Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Takkenschaar

Eenvoudig Takkenschaar kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Takkenschaar bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena

Aantal per verpakking 1
€40,99
Latijnse naam inapplicable

Telescopische takkenschaar

Aantal per verpakking 1
€57,99
Latijnse naam inapplicable

Snoeizaag 300 PP combisystem - Gardena

Aantal per verpakking 1
€39,99
Latijnse naam inapplicable

Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€65,99

Takkenschaar kopen online

Takkenschaar kopen online voor het zwaardere knip- en snoeiwerk in de tuin. Het meeste snoeiwerk in de tuin is mogelijk met een snoeischaar. Maar zodra takken te dik worden, is het met zo'n gewone snoeischaar lastig om takken te snoeien. Voor dikkere takken is het handiger om een echte Takkenschaar te gebruiken. Zo'n schaar heeft langere handgrepen, waardoor je gemakkelijke meer kracht kunt zetten om een dikke tak door te knippen. Ook is de bek van zo'n schaar groter waardoor met gemak de dikste takken tussen de bladen van de schaar passen om geknipt te worden. De meeste scharen zijn niet al te zwaar, zodat deze makkelijk getild kunnen worden. Verschillende soorten en maten Takkenschaar kun je online kopen in onze webshop.

Telescoop takkenschaar

Een speciale schaar om takken mee te snoeien, is de telescoop takkenschaar of telescopische schaar. De steel van deze schaar is verstelbaar doordat de stelen uitgeschoven kunnen worden. Heel eenvoudig maak je hierdoor de stelen van de schaar langer of korter. Of je nu hoog, laag of op plek gaat snoeien waar je niet zo heel goed bij kunt komen: door de uitschuifbare stelen van deze schaar kom je tijdens het snoeien overal snel en gemakkelijk bij. Met deze schaar heb je meer kracht tijdens het snoeien. Ideaal. Onderhoud dit snoeigereedschap goed door het na gebruik af te drogen en met een "oliedoek" af te nemen, zo houd je lang plezier van deze handige schaar. Met een Telescoop Takkenschaar wordt een leuke klus.