Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Takkenschaar

Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball

€59,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Telescopische Compound takkenschaar - Burgon en Ball voor slechts € 59,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Takkenschaar met een op hoge temperatuur gehard koolstofstalen blad, lichtgewicht aluminium armen en zachte handvatten.Het harde koolstofstaal behoudt zijn scherpte lang, maar is ook goed te slijpen. Door de constructie is twee keer zo weinig kracht nodig om te kunnen knippen. De schaar heeft een aambeeld en gaat moeiteloos door takken van maximaal 4 cm dik.
 
Productinformatie:
Lengte snijbek: 9.2 cm
" Breedte: 4 cm
" Totale lengte: 48.5 cm uitschuifbaar tot 80.5 cm
" Materiaal Koolstofstaal
 
Onderhoud:
Dagelijks:
Na het werk deze schaar met een droge doek afnemen, zodat de plantensappen niet kunnen uitharden.
Daarna met een ""oliedoek"" afnemen.
 
Eens in de 6 maanden:
Maak de schaar schoon met een staaldraadboender, zodat er weer glans op de bladen zichtbaar is.
Makkelijk en eenvoudig te slijpen met een slijp-pen.
Na het slijpen de bramen verwijderen met een wetsteen, aan de andere kant van het blad onder een hoek van 0 tot 5 graden.
Metaalolie zorgt vervolgens voor bescherming tegen weersinvloeden en maakt de werking van de schaar soepel.
"
Toon alle Takkenschaar
Specificaties
sku LX-40323
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1