Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Grasmaaier

Eenvoudig Grasmaaier kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Grasmaaier bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 7 van 7 Producten
Tonen 7 van 7 Producten

Graskantschaar vlak, loopmodel - Burgon & Ball

Aantal per verpakking 1
€52,99

Robotmaaier Sileno City 250 Gardena

Aantal per verpakking 1
€899,99
Latijnse naam inapplicable

Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena

Aantal per verpakking 1
€109,99
Latijnse naam inapplicable

Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena

Aantal per verpakking 1
€48,99

Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena

Aantal per verpakking 1
€41,99
Latijnse naam inapplicable

Elektrische verticuteermachine EVC 1000 Gardena

Aantal per verpakking 1
€229,99

Roestvrijstalen Halve Maanvormige Kantensteker - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€39,99

Grasmaaier kopen online

Grasmaaier kopen online voor een prachtig en goed onderhouden gazon in de tuin. Er zijn verschillende soorten grasmaaiers. Zo heb je handmaaiers, elektrische maaiers, benzinemaaiers en zitmaaiers, maar er zijn ook robotmaaiers, die je hele grasveld uit zichzelf maaien. Geen omkijken meer naar. Om te weten welke maaier het beste bij je past, is het belangrijk na te denken over vragen als: hoe vaak ga ik mijn grasveld maaien, hoeveel tijd heb ik om mijn gras te maaien, hoeveel geld heb ik over voor een grasmaaier? En vergeet ook de grootte van je gazon niet! Dat speelt een belangrijke rol bij je keuze. Heb je het antwoord op die vragen, koop dan online in onze webshop de grasmaaier die bij jou past.

Grasmaaier elektrisch

Met grasmaaier elektrisch heb je in een handomdraai een mooi gazon. Een elektrische grasmaaier is het ideale gereedschap om je grasveld om te toveren in een mooi, groen tapijt. Zonder al te veel inspanning heb je je grasveld snel gemaaid. Om je gazon goed te kunnen onderhouden is een grasmaaier belangrijk. Wist je dat de Engelsen de eersten waren die hun gras met een maaier konden maaien? De vele parken die Londen alleen al rijk is, werden met een zeis gemaaid. Een enorme klus. Met de komst van een echte grasmaaier zo halverwege de 18e eeuw, konden ze die klus een stuk sneller en strakker klaren. Door die strakke grasvelden hebben sporten als tennis, rugby en croquet zich heel snel kunnen ontwikkelen.