Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena

€48,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Extra licht
Met de lichtgewicht elektrische trimmer SmallCut 300/23 zijn kleinere trimklusjes in de tuin snel gedaan. Ergonomisch model met grote 2de handgreep om ontspannen en in de juiste lichaamshouding te kunnen trimmen.

Makkelijk in gebruik
De trimmer is makkelijk te sturen door zijn lage gewicht en lange voorhendel.

Gecontroleerde draadtoevoer
De trimmer is uitgerust met een gecontroleerde draadtoevoer. Het tipmechanisme zorgt ervoor dat de draad alleen wordt verlengd als de gebruiker dat wil.

Hoog veiligheidsniveau
De kabeltrekontlasting voorkomt dat het snoer onbedoeld losraakt tijdens het trimmen.

Specificaties:
  • Maaibreedte: 23 cm.
  • Draadlengte: 6 m.
  • Gewicht: 1.6 kg.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Grastrimmer SmallCut 300/23 Gardena voor slechts € 48,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-09805-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1