Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Planthoogte
Planthoogte
  • Planthoogte
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Korianderzaden

Eenvoudig Korianderzaden kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Korianderzaden bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 3 van 3 Producten
Tonen 3 van 3 Producten
-32%
Koriander (Coriandrum sativum) EKO

Koriander (Coriandrum sativum) EKO

Aantal per verpakking 325
€2,79 €1,89
Latijnse naam Coriandrum sativum

Biologische zaden Bladkoriander

Aantal per verpakking 250
€2,49

Koriander - Xotica Collection

Aantal per verpakking 800
€2,19
Latijnse naam Coriandrum sativum

Koriander zaad kopen voor de kruidentuin

Je houdt ervan of je lust het niet, Koriander. Toch is Koriander een populair kruid dat veelvuldig gebruikt wordt in de Aziatische keuken. En wist u dat Koriander ook een typisch veelvuldig gebruikt kruid is in de Mexicaanse keuken? Koriander plantjes zijn eenjarig en gemakkelijk te kweken. Bij Tuincentrum Koeman kunt u een 'Kweek je eigen Koriander Kit' bestellen, succes verzekerd. Onze zaad is van de hoogste kwaliteit en zeer voordelig en uw bestelling wordt gratis geleverd.

Koriander - een populair keukenkruid.

Koriander, in het Engels bekend als Cilantro, is een populair keukenkruid dat in vele gerechten gebruikt kan worden. Koriander is een heerlijk kruid en is rijk aan vitamines. Als specerij is Koriander bekend als Ketoembar, wat gemaakt wordt met gemalen Koriander zaadjes. Naast Koriander zaad en onze Koriander groei-kit, kunt u bij Tuincentrum Koeman vele andere kruidenzaden kopen die in uw kruidentuin niet mogen ontbreken.

Koriander plant kopen

Bent u op zoek naar een koriander plant voor in uw keuken? Koriander is namelijk altijd handig als u oosterse maaltijden maakt. Dan bent u ook bij Tuincentru, Koeman aan het juiste adres! Koriander plant kopen doet u namelijk eenvoudig online!