Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Korianderzaden
-32%

Koriander (Coriandrum sativum) EKO

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Coriandrum sativum

Koriander (Coriandrum sativum) EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Koriander (Coriandrum sativum) EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Koriander (Coriandrum sativum) EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Koriander (Coriandrum sativum) EKO voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Marino is verbetering van de standaard Koriander. Duidelijk beter bestand tegen het in bloei schieten. Mooi dicht blad, dunne stengels en een zeer gezond gewas. Ook bekend als Cilantro, Coriandolo, Dhania, Ketumbar, want Koriander levert ons twee smaken. Het blad (Cilantro) heeft een zeer eigen, frisse peterselieachtige geur en is als kruid onmisbaar in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten, terwijl het zaad (Coriander) een specerij is met een plezierige aroma en wordt veel gebruikt in Europese en Midden-Oosterse keuken.
Toon alle Korianderzaden
Specificaties
sku SL2091
Levertijd 1D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Plantmaand mei   juni   juli  
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 325
Latijnse naam Coriandrum sativum