Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
  • Toon meer
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Potentilla

Eenvoudig Potentilla kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Potentilla bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Potentilla Fruticosa

Potentilla Fruticosa Abbotswood - Ganzerik

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Potentilla Fruticosa

Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Potentilla fruticosa
Uitverkocht
Potentilla Fruticosa Kobold - Ganzerik

Potentilla Fruticosa Kobold - Ganzerik

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Potentilla

Ganzerik kopen online

Ganzerik kopen online voor een zomerse kleurexplosie in de tuin. Ganzerik, ofwel Potentilla, is verre familie van zowel rozen als aardbeien. Deze tuinplant is in Nederland ook bekend onder de naam Zilverschoon en Vijfvingerblad. Deze winterharde, onderhoudsvriendelijke plant of struik bloeit met witte, gele, oranje, rode en roze bloemen, bloementrossen of -tuilen weelderig en lang in de maanden juni tot en met eind september. Zeker als je deze tuinplant combineert Hibiscus, Sedum, Salvia of Lavendel ontstaat er een prachtige bloeiende border. Wist je dat de tuinplant haar naam dankt aan de ganzen die deze plant als een echte lekkernij beschouwden en deze plant graag aten? Ganzerik is een veelzijdige tuinplant die een mooi plaatsje verdient in iedere tuin.

Ganzerik plant

Ganzerik is er in veel verschillende soorten en maten. Deze gemakkelijke tuinplant is er zowel in planten als struiken. En ook als bodembedekker of lage haag is deze mooie zomerbloeier een prachtige aanwinst in de tuin. Met ruim 500 verschillende soorten is er voor elke tuinliefhebber wat wils. Potentilla plant komt goed tot haar recht op een vochtig grond, terwijl de struik beter gedijt op armere grond. Plant Ganzerik op een mooi plaatsje in de zon voor een weelderige bloei. De meeste soorten van deze tuinplant komen goed tot hun recht op een mooi plaatsje in de zon. Potentilla is zeer geschikt voor een rotstuin, stadstuin of cottagetuin en is een aanwinst voor iedere tuinliefhebber die houdt van zonnige bloemen en een mooie, kleurige tuin.

Ganzerik snoeien

Een regelmatige snoei van Ganzerik is goed voor de groei en bloei van deze tuinplant. Het beste moment om Potentilla te snoeien is van de late herfst tot en met het vroege voorjaar. Het wegknippen van oude takken na de bloei zorgt voor een weelderige bloei in de volgende zomer.