Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potentilla

Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik

€5,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Potentilla fruticosa

Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Potentilla Fruticosa Red Ace - Ganzerik voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ganzerik Potentilla fruticosa 'Red Ace' is een fraaie tuinplant met schitterende oranjerood bloemen. Bloeit van juni tot september. Bladverliezend in de winter. Een mooie, kleine sierheester.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Potentilla
Specificaties
sku WFP-0065
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Planthoogte
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Haagplanten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere
Kleur Rood  
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Potentilla fruticosa