Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potentilla

Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik

€5,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Potentilla Fruticosa
Ganzerik (Potentilla fruticosa) 'Pink Queen' is een fraaie tuinplant met schitterende roze bloemen. Bloeit van mei tot oktober. Bladverliezend in de winter. Een mooie, kleine sierheester. Goede bodembedekker.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Potentilla Fruticosa Pink Queen - Ganzerik voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Potentilla
Specificaties
sku WFP-0064
Levertijd 6D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Haagplanten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Roze  
Planttype Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Potentilla Fruticosa