Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Bloemenschaar

Eenvoudig Bloemenschaar kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Bloemenschaar bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Professionele Snoeischaar met Meedraaiend handvat - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€53,99

Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€32,99

Fruit- & Bloemenschaar - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€16,99

Bloemistenschaar - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€22,99

Bloemenschaar kopen online

Bloemenschaar kopen online voor mooie bloemboeketten en een goede verzorging van iedere bloem. Zo'n speciale schaar voor bloemen is onmisbaar voor een goede verzorging van al je bloemen. Deze schaar lijkt op een gewone huis-tuin-en-keukenschaar, maar heeft twee kleine, fijne snijvlakken. Deze schaar is er in verschillende soorten. Zo heb je dunscharen die heel handig zijn voor knipwerk, waar veel precisie bij komt kijken, ergonomische snoeischaren waarmee de moeilijkste knip- en snoeiklus een eenvoudig klusje wordt. En er zijn professionele bloemistenscharen die eenvoudig door verhoute bloemstelen knippen. Deze schaar is ook ideaal voor het wegknippen van uitgebloeide bloemen in de tuin. Koop Bloemenschaar online in onze webshop voor het knippen van een bos bloemen uit de tuin en licht knip- en snoeiwerk.

Bloemenschaar snijbloemen

Bloemen geven kleur aan ieder huis en elke tuin. Om lang van bloemen te kunnen genieten, is het belangrijk bloemen goed te verzorgen. Dat begint al bij het knippen van de stelen. Of het nu gaat om bloemen die uit de tuin komen of bloemen die bij de bloemist zijn gekocht: knip de stelen van de bloemen goed schuin af met een scherpe Bloemenschaar. Door de bloemenstelen schuin af te knippen, kunnen de stelen goed water opnemen waardoor bloemen langer mooi blijven in de vaas. Veel planten die in de tuin staan leveren goede snijbloemen. Niets zo leuk dan een vers geplukt boeket uit eigen tuin in huis te kunnen zetten. Gebruik een scherpe Bloemenschaar bij het knippen van bloemen uit eigen tuin.