Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenschaar

Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball

€28,99 (Incl BTW €5,03)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ergonomische Snoeischaar - Burgon en Ball voor slechts € 28,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ingenieuze snoeischaar maakt het snoeien van veel lastige of dikker takken mogelijk wat met een gewone snoeischaar lastig is, u snoeit nu hetzelfde formaat stengels met aanzienlijk minder inspanning.
Elke snede gemaakt in 3 fasen / knijpt als de 'versnelling' sluit.
 
Productinformatie:
 
Snijdt tot 2.5 cm diameter
" Lengte: 20 cm
 
"
Toon alle Bloemenschaar
Specificaties
sku LX-40405
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1