Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
-38%

Slakkenringen Koper 35cm / 5cm (x5)

Nu met 38% korting

€29,99 €18,65

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Pesticide
Slakken hebben aan hun onderkant vele zenuwen. Deze zenuwen reageren op koper en het liefst zullen ze het contact daarmee vermijden.
Koperen strips zijn de veiligste oplossing voor een slakkenprobleem, waarbij deze vorm van biologisch bestrijden volkomen ongevaarlijk is voor planten, slakken zelf, vogels, katten en mensen. Tevens zijn ze ongevaarlijk voor egels en dat zijn weer echte slakkeneters en de ringen worden ook aanbevolen door de Britse egel bescherming.
De massief koperen strips (geen papier) zijn koppelbaar en zo ook samen te stellen tot veel grotere ringen.
Let bij het installeren erop dat de aarde vrij is van slakkeneitjes, en dat er geen overhangende blaadjes zijn waarlangs de slak alsnog naar boven kan klimmen.
Productinformatie:
Materiaal: Koper
" Inhoud: 5 ringen
" Lengte: 35 cm
" Diameter: 10 cm
" Hoogte: 5 cm
Poets de ringen regelmatig op met koperpoets, want als deze dof zijn of vies kruipt de slak over de ring(en) heen.
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Slakkenringen Koper 35cm / 5cm (x5) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slakkenringen Koper 35cm / 5cm (x5) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slakkenringen Koper 35cm / 5cm (x5) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slakkenringen Koper 35cm / 5cm (x5) voor slechts € 18,65 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku LX-73030
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Geschenken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Pesticide