Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Houten Steeketiketten - Burgon & Ball

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Inapplicable

Houten Steeketiketten - Burgon & Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Houten Steeketiketten - Burgon & Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Houten Steeketiketten - Burgon & Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Houten Steeketiketten - Burgon & Ball voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Houten Steeketiketten - Burgon en Ball. De houten steeketiketten van het luxe merk Burgon & Ball zijn mooie plantlabels van beukenhout. Gemakkelijk om planten duidelijk van een naam te voorzien en ideaal voor de moestuin. De labels zijn goed te beschrijven met een grafiet potlood. Even schuren met een schuurpapiertje of gummen en ze zijn weer opnieuw te gebruiken.

Productinformatie:
  • Lengte: 12 cm
  • Breedte: 1 cm
  • FSC hout
  • Aantal: 50 stuks
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku LX-51215
Levertijd 4D
Produkt Aanbiedingen Accessoires
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Inapplicable