Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Grasschaar

Eenvoudig Grasschaar kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Grasschaar bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Graskantschaar vlak, loopmodel - Burgon & Ball

Aantal per verpakking 1
€58,99

Graskantenschaar loopmodel

Aantal per verpakking 1
€58,99
Latijnse naam inapplicable

Combisystem Graskantafsteker Gardena

Aantal per verpakking 1
€31,99
Latijnse naam Inapplicable

Roestvrijstalen Halve Maanvormige Kantensteker - Burgon en Ball

Aantal per verpakking 1
€43,99

Grasschaar kopen online

Grasschaar kopen online voor een strak en goed onderhouden grasgazon in de tuin. Een mooi groen grasveld met scherp afgestoken randen is een aanwinst voor iedere tuin. Een goed onderhouden grasveld zorgt ervoor dat bloemen en planten in borders mooi uitkomen. Bij het maaien van een grasveld met een grasmaaier is het lastig om strakke randen te maken langs een border. Een schaar die speciaal gemaakt is voor gras is het ideale tuingereedschap om de randen van een grasveld mooi en strak te maken. Knip de randen van het grasveld na het maaien bij. Het is sowieso verstandig om één keer per jaar grasranden bij te knippen. Grasschaar kopen online in onze webshop voor een goede verzorging van elk gazon.

Grasschaar met lange steel

Een Grasschaar met lange steel is het ideale tuingereedschap om de randen langs een grasgazon, een muurtje of haag te knippen. Door de lange stelen kunnen de randen en kanten van een grasveld eenvoudig geknipt worden zonder te bukken. Zo blijft zonder veel inspanning de afscheiding tussen een grasgazon en een border intact en groeit het gras niet verder in de border. Voor het goed onderhouden van een grasgazon en tuin is het belangrijk om de randen van het grasgazon regelmatig bij te houden. Tip: maak de bladen ven een graskantenschaar na gebruik altijd droog met een doek en neem de schaar daarna af met een doek met olie. Zo voorkom je dat grassappen kunnen uitharden en de bladen van de grasschaar aantasten.