Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grasschaar

Graskantenschaar loopmodel

€58,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Deze schaar knipt graskanten langs een border of paadje dat iets dieper ligt. Geharde bladen en comfortabele grip aan de uiteinden van de steel. Graskanten knippen zonder bukken.

Productinformatie:
Steellengte: 100 cm
" Bladmaat: 18.5 cm

Onderhoud: Na het werk deze schaar met een droge doek afnemen, zodat de plantensappen niet kunnen uitharden. Daarna met een ""oliedoek"" afnemen.

"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Graskantenschaar loopmodel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Graskantenschaar loopmodel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Graskantenschaar loopmodel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Graskantenschaar loopmodel voor slechts € 58,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Grasschaar
Specificaties
sku LX-40325
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable