Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
 • Kleur
 • Toon meer
Bloeimaand
Bloeimaand
 • Bloeimaand
 • Toon meer
Standplaats
Standplaats
 • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
 • Plantmaand
 • Toon meer
Potmaat
Potmaat
 • Potmaat
Planthoogte
Planthoogte
 • Planthoogte
Prijs
Prijs
 • Prijs
 • tot

Blauwe regen

Eenvoudig Blauwe regen kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Blauwe regen bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 5 van 5 Producten
Tonen 5 van 5 Producten

Wisteria Sinensis

Aantal per verpakking 1
€26,99
Latijnse naam Wisteria Sinensis

Blauwe Regen Blue - Climbing Flowers

Aantal per verpakking 4
€4,29
Latijnse naam Wisteria sinensis

Klimplanten mest AZ 800 gr - Ecostyle

Aantal per verpakking 1
€5,99
Latijnse naam Fertilizer

Wisteria Sinensis Prolific

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Wisteria

Japanse Witte Regen Alba

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Wisteria Floribunda

Blauwe Regen kopen online

Blauwe Regen kopen online voor een romantisch tintje aan tuin, balkon en terras. Oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, China, Korea en Japan groeit deze snelgroeiende klimplant goed in het Nederlandse klimaat. Met mooie, goed geurende bloementrossen in het blauw, maar ook in het wit, roze, lila en paars fleurt de Wisteria elke tuin, terras, pergola, schutting en gevel op. Op een mooi plaatsje in de tuin bloeit deze klimmende tuinplant met een overweldigende bloemenpracht vanaf mei. Plant Wisteria in de border in de tuin of in een pot en zet deze op een plekje waar deze plant minimaal zes uur volop van de zon kan genieten.

Blauwe Regen stekken

Blauwe Regen stekken om deze klimplan te vermeerderen is goed mogelijk. Het stekken van deze plant is eenvoudig, maar heeft niet altijd succes. De beste periode om Wisteria te stekken is in de mei en juni. Neem een stek van jong hout. Steek de stek schuin in speciale stekgrond of maak een mengel van 2 delen turf en 1 deel zand. Verwond de stek onderaan en zorg voor een vochtige grond. Het duurt lang voordat een stek uitgroeit tot een prachtig bloeiende plant. Reken op vier à zes jaar voordat de stek de overweldigende bloemenpracht gaat geven, die je in gedachte hebt. Naast stekken kun je Wisteria ook enten en afleggen.

Blauwe Regen snoeien

Het beste moment waarop je een Blauwe Regen kunt snoeien is tijdens de zomersnoei of de voorjaarssnoei. Wisteria bloeit op de korte zijtakken van de hoofdtakken. Deze zijtakken kunnen in de zomer voor de eerste keer teruggesnoeid worden. In het voorjaar kort je tijdens de snoei deze takken verder in.

Botanische naam: Wisteria

Weelderig bloeiend is Blauwe Regen, ook bekend als Wisteria, een bijzondere schoonheid die het goed naar de zin heeft in elke tuin.