Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe regen

Wisteria Sinensis Prolific

€29,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Wisteria
Wisteria prolific is een blauwbloeiende soort en kan wel 10m lange ranken geven. De talrijke witte bloemen zorgen voor een imposante begroeiing tegen dakgevels en pergolas.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wisteria Sinensis Prolific is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wisteria Sinensis Prolific kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wisteria Sinensis Prolific kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wisteria Sinensis Prolific voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Blauwe regen
Specificaties
sku WFP-0145
Levertijd 6D
Planthoogte
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Plantmaand januari   februari   maart   mei   juni   juli   augustus   oktober   november   december  
Kleur Blauw   Roze  
Produkt Vaste planten   Geurend   Klimplant   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Wisteria