Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Jasmijn plant

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Trachelospermum Jasminoides

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum jasminoides, ook bekend als Sterjasmijn, is een geurende, groenblijvende klimplant, die ook als bodembedekker toegepast kan worden in de tuin.
Toon alle Jasmijn plant
Specificaties
sku 900-670065
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Geurend   Groenblijvend   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Trachelospermum Jasminoides