Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mandevilla plant
-20%

Mandevilla / Dipladenia - Braziliaanse Jasmijn White (Potplant)

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dipladenia
Mandevilla (Dipladenia), ook bekend als Braziliaanse Jasmijn, is een subtropische klimplant inheems aan Noord- en Zuid Amerika en West-Indië. Mandevilla is een prachtige en zeer populaire kuipplant en voegt een exotisch tintje toe aan de tuin. Deze soort heeft prachtige witgekleurde trompetvormige bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mandevilla / Dipladenia - Braziliaanse Jasmijn White (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mandevilla / Dipladenia - Braziliaanse Jasmijn White (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mandevilla / Dipladenia - Braziliaanse Jasmijn White (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mandevilla / Dipladenia - Braziliaanse Jasmijn White (Potplant) voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Mandevilla plant
Specificaties
sku 900-670008
Levertijd 4D
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dipladenia