Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Jasmijn plant

Winterjasmijn - Jasminum Nudiflorum

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Jasminum Nudiflorum

Jasminum nudiflorum, Winter Jasmijn, is een prachtige winterbloeiende klimplant, uitermate geschikt voor aanplant tegen schaduwrijke gevels en zonnige muren. Winter Jasmijn bloeit met geurende zonnig gekleurde bloemen en voegt kleur toe aan de tuin tijdens de sombere december en februari maanden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Winterjasmijn - Jasminum Nudiflorum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Winterjasmijn - Jasminum Nudiflorum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Winterjasmijn - Jasminum Nudiflorum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Winterjasmijn - Jasminum Nudiflorum voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Jasmijn plant
Specificaties
sku WFP-0133
Levertijd 6D
Planttype Andere
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Klimplant   Winterbloeiers
Potmaat C2  
Bloeimaand januari   februari   december  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Jasminum Nudiflorum