Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
-31%

Borderpakket Langbloeiende border (12 planten: 2m2)

Nu met 31% korting

€64,99 €44,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Hemerocallis, Agastache, Echinacea, Monarda
Een prachtige onderhoudsvriendelijke tuin is mogelijk met deze schitterende combinatie vaste, rijkbloeiende planten. De langbloeiende border bestaat uit een combinatie van daglelies en najaarsbloeiers die vlinders en bijen aantrekken. Bloeit van april tot september. Combineer deze vaste planten met groenblijvende bladplanten of buxus om rust te creëren en plant voorjaarsbollen (oranje en rode Darwin tulpen!) voor een extra lange bloeiperiode. Vaste planten worden geleverd in een Ø 9 cm kwekerspot. U ontvangt 12 planten.

Dit pakket bestaat uit:
  1. Daglelie Sammy Russell (Hemerocallis hybride) (2x)
  2. Daglelie Stella d Oro (Hemerocallis hybride) (2x)
  3. Dropplant Blue Fortune (Agastache) (2x)
  4. Rode Zonnehoed (Echinacea purpurea) (2x)
  5. Bergamotplant Cambridge Scarlet (Monarda) (2x)
  6. Ooievaarsbek Johnson s Blue (Geranium sanguineum) (2x)
Een pakket bevat 6, 9 of 12 planten per pakket. Het borderpakket met 6 planten is geschikt voor 1 m2. Het borderpakket met 9 planten is 1-2 m2 en het borderpakket met 12 planten is geschikt voor 2-3 m2. De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Borderpakket Langbloeiende border (12 planten: 2m2) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borderpakket Langbloeiende border (12 planten: 2m2) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borderpakket Langbloeiende border (12 planten: 2m2) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borderpakket Langbloeiende border (12 planten: 2m2) voor slechts € 44,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku BORPAK-LANGBLOEI-12
Levertijd 4D
Kleur Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Produkt Aanbiedingen Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar Geranium Hemerocallis
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Hemerocallis, Agastache, Echinacea, Monarda