Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
-30%

Borderpakket Schaduwtuin (9 planten)

Nu met 30% korting

€49,99 €34,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Persicaria, Geranium, Athyrium, Hosta, Alchemilla
Tover in een handomdraai uw tuin om met deze schitterende bloeiende schaduwborder. Een prachtige bloeiende schaduwtuin is mogelijk met deze fleurige combinatie vaste, rijkbloeiende planten en bladplanten. Vaste planten worden geleverd in een Ø 9 cm kwekerspot.  U ontvangt 9 planten.

Dit pakket bestaat uit:
  1. Rode duizendknoop (Persicaria amplexicaulis)
  2. Geranium Cantabrigiense Biokovo   Ooievaarsbek (2x)
  3. Wijfjesvaren (Athyrium Filix-Femina (groenblijvend)
  4. Hosta 'Halcyon'
  5. Vrouwenmantel (Alchemilla mollis) (2x)
  6. Herfstanemoon (Anemone 'Königin Charlotte') (bloei aug > okt) (2x)
Een pakket bevat 9 planten per pakket. Het borderpakket met 6 planten is geschikt voor 1 m2. Het borderpakket met 9 planten is 1-2 m2 en het borderpakket met 12 planten is geschikt voor 2-3 m2. De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Borderpakket Schaduwtuin (9 planten) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borderpakket Schaduwtuin (9 planten) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borderpakket Schaduwtuin (9 planten) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borderpakket Schaduwtuin (9 planten) voor slechts € 34,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku BORPAK-SCHADUWTN-9
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Planttype Anemoon Vaste planten-tuinklaar Athyrium Geranium Hosta
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Persicaria, Geranium, Athyrium, Hosta, Alchemilla