Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Planthoogte
Planthoogte
  • Planthoogte
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Magnolia

Eenvoudig Magnolia kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Magnolia bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 3 van 3 Producten
Tonen 3 van 3 Producten

Stermagnolia (Magnolia Stellata)

Aantal per verpakking 1
€20,99
Latijnse naam Magnolia Stellata

Beverboom (Magnolia Soulangeana)

Aantal per verpakking 1
€20,99
Latijnse naam Magnolia Soulangeana

Beverboom Susan - Magnolia

Aantal per verpakking 1
€17,99
Latijnse naam Magnolia

Magnolia kopen online

Magnolia kopen online in onze online webwinkel. Met mooie, grote bloemen in het wit, lichtroze, lila, paars, geel of rood is deze heester de lieveling van veel tuinliefhebbers over de hele wereld. Beverboom of Tulpenboom zoals deze spectaculaire bloeier ook genoemd wordt, is één van de oudste bomensoorten. Fossielen van 100 miljoen jaar oud laten bloemen zien die precies lijken op de bloemen van deze prachtige heestersoort. Tulpenboom is er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er soorten die echt tot boom groeien, maar ook soorten die tot de struiken behoren. Maar ook soorten die het blad verliezen in de winter, en soorten die het hele jaar mooi in het groene blad blijven. Wist je dat Magnolia bloeit voordat het blad aan de boom of heester komt?

Magnolia boom

Magnolia boom is een uitbundige bloeier die als één van eerste bomen in het voorjaar tot bloei komt. Weelderig bloeiend met grote bloemen kondigt deze bomensoort het begin van de lente aan. Deze Tulpenboom komt solitair geplant goed tot haar recht. Zeker als deze op een mooi plekje in de zon of halfschaduw staat. Deze Beverboom is vooral geschikt voor een grote tuin, Magnoliastruik past beter in een kleinere tuin. Deze boom kan wel 3 tot 10 meter worden, terwijl de struik met zo'n 3 meter wel uitgegroeid is. Tip: Plant Tulpenboom op een mooi plekje uit de wind. Zo voorkom je dat de prachtige bloemen van deze boom bruin worden.

Magnolia snoeien

Magnolia snoeien is eigenlijk niet nodig. Deze mooie bomen groeien het mooiste als je snoeien achterwege laat. Ook is het snoeien van deze bomen en struiken niet goed voor de boom of struik zelf. Tulpenboom bestaat vooral uit zacht hout en het snoeien van Magnolia verhoogt de kans op rottend hout.