Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Magnolia

Stermagnolia (Magnolia Stellata)

€20,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Magnolia Stellata

Stermagnolia (Magnolia Stellata) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stermagnolia (Magnolia Stellata) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stermagnolia (Magnolia Stellata) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stermagnolia (Magnolia Stellata) voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stermagnolia (Magnolia Stellata)  in Nederland ook bekend als valse tulpenboom of beverboom   is een decoratieve kleine boom, met schitterende bloemen in het vroege voorjaar. Een aanwinst voor grote en kleine tuinen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

Toon alle Magnolia
Specificaties
sku WFP-0191
Levertijd 6D
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Potmaat C3  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Wit  
Bloeimaand maart   april  
Planttype Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Magnolia Stellata