Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Magnolia

Beverboom Susan - Magnolia

€10,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Magnolia

Beverboom Susan - Magnolia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Beverboom Susan - Magnolia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Beverboom Susan - Magnolia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Beverboom Susan - Magnolia voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Paarsbloeiende Magnolia Susan   in Nederland ook bekend als valse tulpenboom of beverboom   is een decoratieve kleine boom, met schitterende bloemen in het vroege voorjaar. Een aanwinst voor grote en kleine tuinen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 19 cm en 21 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Magnolia
Specificaties
sku WFP-0055
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C3  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Magnolia