Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potplanten

Amelanchier lamarckii - Amerikaans Krentenboompje

€12,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amelanchier lamarckii

Amelanchier lamarckii - Amerikaans Krentenboompje is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Amelanchier lamarckii - Amerikaans Krentenboompje kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Amelanchier lamarckii - Amerikaans Krentenboompje kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Amelanchier lamarckii - Amerikaans Krentenboompje voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Amelanchier, of krentenboompje, is een prachtige wit bloeiende sierheester. Bloeit in het vroege voorjaar met mooie witte bloemen, die zich later ontwikkelen tot eetbare vruchten die veelal gebruikt worden om jam mee te maken. Groeit tot een hoogte van max 6 meter.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Potplanten
Specificaties
sku WFP-001
Levertijd 6D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei  
Potmaat C2  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Amelanchier lamarckii