Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vlinderstruik

Vlinderstruik Lilac Chip - Buddleja

€18,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buddleja Davidii
De vlinderstruik Lilac Chip  (Buddleja) doet haar naam eer aan en is een zeer geliefde plant die veel bezocht wordt door vlinders. Deze populaire tuinplant is zeer onderhoudsvriendelijk en kan eenvoudig teruggesnoeid worden als hij te groot wordt.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vlinderstruik Lilac Chip - Buddleja is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlinderstruik Lilac Chip - Buddleja kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlinderstruik Lilac Chip - Buddleja kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlinderstruik Lilac Chip - Buddleja voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vlinderstruik
Specificaties
sku WFP-007
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Paars   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat C3  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Buddleja Davidii