Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pieris

Pieris Japonica Cupido - Rotsheide

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pieris
Rotsheide - Pieris Japonica 'Cupido', is een zuurminnende wintergroene sierheester. Een plant met zeer veel sierwaarde het hele jaar rond. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pieris Japonica Cupido - Rotsheide is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pieris Japonica Cupido - Rotsheide kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pieris Japonica Cupido - Rotsheide kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pieris Japonica Cupido - Rotsheide voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pieris
Specificaties
sku WFP-0059
Levertijd 6D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april  
Planthoogte
Potmaat C2  
Planttype Andere
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pieris