Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenblijvende planten

Photinia Fraseri Red Robin - Glansmispel

€15,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Photinia Fraseri

Photinia Fraseri Red Robin - Glansmispel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Photinia Fraseri Red Robin - Glansmispel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Photinia Fraseri Red Robin - Glansmispel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Photinia Fraseri Red Robin - Glansmispel voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Photinia Fraseri 'Red Robin' is een zeer populaire groenblijvende heester met schitterend rood blad. Bloeit van mei tot juli met witte bloemen. Snoeien bevorderd de groei van het rode blad. Kan ook als haag gepland worden. Maximale groeihoogte is 4 meter.  

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 19 cm en 21 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Groenblijvende planten
Specificaties
sku WFP-0057
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Haagplanten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Kleur Oranje   Rood  
Potmaat C3  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Photinia Fraseri