Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ligusterhaag

Ligustrum Ovalifolium - Haagliguster

€6,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ligustrum Ovalifolium

Haagliguster (Ligustrum ovalifolium) is een populaire bladhoudende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Haagligusters zijn bijzonder mooi om bloemborders en bomen te omlijsten en ook moestuinen en kruidentuinen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ligustrum Ovalifolium - Haagliguster is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ligustrum Ovalifolium - Haagliguster kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ligustrum Ovalifolium - Haagliguster kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ligustrum Ovalifolium - Haagliguster voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Ligusterhaag
Specificaties
sku WFP-0051
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Haagplanten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Andere
Kleur Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ligustrum Ovalifolium