Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenblijvende planten
Uitverkocht

Aucuba Japonica Crotonifolia - Broodboom

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aucuba Japonica

Aucuba Japonica Crotonifolia - Broodboom is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aucuba Japonica Crotonifolia - Broodboom kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aucuba Japonica Crotonifolia - Broodboom kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aucuba Japonica Crotonifolia - Broodboom voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aucuba japonica 'Crotonifolia' of Broodboom is een zeer populaire, onderhoudsvriendelijke en groenblijvende struik. Zeer decoratief en een echte aanwinst in elke tuin. Bescherm de planten tegen strenge vorst in de winter. Verder kan deze plant schaduw prima verdragen en stelt zij weinig eisen aan de grond.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Groenblijvende planten
Specificaties
sku WFP-0171
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten (Ook)-Voor in huis Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat C2  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aucuba Japonica