Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe regen

Wisteria Sinensis

€26,99 (Incl BTW €2,23)
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Wisteria Sinensis

Wisteria Sinensis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wisteria Sinensis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wisteria Sinensis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wisteria Sinensis voor slechts € 26,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wisteria sinensis is bekend onder de naam Blauwe Regen . Wisteria kan wel 10m lange ranken geven. De talrijke blauwe bloemen zorgen voor een kleurrijke begroeiing tegen bijv. een pergola.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Blauwe regen
Specificaties
sku WFP-0144
Levertijd 6D
Kleur Blauw   Roze  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Geurend   Klimplant Voorjaarsbloeiers
Potmaat C2  
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Wisteria Sinensis