Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Classic Grasschaar, draaibaar - Gardena

€25,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Classic Grasschaar, draaibaar - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Classic Grasschaar, draaibaar - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Classic Grasschaar, draaibaar - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Classic Grasschaar, draaibaar - Gardena voor slechts € 25,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De beginnersschaar van topkwaliteit - voor rechtshandige en linkshandige mensen.

Met de flexibele GARDENA Classic grasschaar kunt u de graskanten nauwkeurig bijwerken. De ergonomische vorm van de handgreep maakt het snoeien heel eenvoudig. Door het draaimechanisme van 360° kunnen zowel linkshandige als rechtshandige mensen comfortabel met deze schaar werken. Dankzij de geharde en gegalvaniseerde messen heeft deze grasschaar een lange levensduur. De schaar is ook roestbestendig. Door de speciale gelagerde messen kan het gras over de volledige meslengte krachtig worden bijgeknipt. U kunt de grasschaar snel en eenvoudig vergrendelen met de praktische enkelhandige vergrendeling. Met 25 jaar GARDENA garantie.

Gemakkelijk snijden

Dankzij de ergonomische vorm van de handgreep ligt de grasschaar prettig in de hand en het knippen gaat bijzonder gemakkelijk en nauwkeurig.

Krachtig snijden

Het speciale blad maakt gelijkmatig en krachtig snijden over de hele meslengte mogelijk.

360° draaibaar

De messen kunnen snel en gemakkelijk 360° draaien, zodat zowel linkshandige als rechtshandige mensen er comfortabel mee kunnen werken.

Lange levensduur

Door de geharde en gegalvaniseerde messen. De grasschaar is ook roestbestendig.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-08731-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable