Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Roestvrijstalen Bollenplanter - Burgon en Ball

€25,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Sterke bollenpriem met gekartelde snijrand die de grond in snijdt. Tevens voorzien van een maatvoering (in inches) op de zijkant.

Productinformatie:
  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Handvat van beukenhout (FSC)
  • Diameter: 6 cm
  • Lengte: 28 cm
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roestvrijstalen Bollenplanter - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Bollenplanter - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Bollenplanter - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Bollenplanter - Burgon en Ball voor slechts € 25,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-53285
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable