Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieslook zaden
-32%

Bieslook Fijne

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Allium schoenoprasum
Ver voor de jaartelling gebruikte men al bieslook. Het blad is opgerold en hol. Het blad, maar ook de bloemen, zijn door de pittige uiensmaak zeer geliefd in diverse gerechten. Liefst vers gebruiken. Zaaien in de volle grond op regels. Zodra goed hanteerbaar op plek van bestemming uitplanten. Doet het ook uitstekend op potten. Planten op een kalkrijke, goed bemeste, vochtige grond. Kan zowel op een zonnige als op een schaduwrijke plek.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bieslook Fijne is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bieslook Fijne kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bieslook Fijne kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bieslook Fijne voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bieslook zaden
Specificaties
sku SL2035
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Moestuin   zaden   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 700
Latijnse naam Allium schoenoprasum