Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Huis- tuin- & keukengerei

Dunschaar, gebogen model

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Dunschaar, gebogen model, voorzien van antislip handgreep en ligt zeer comfortabel in de hand. 'Marquenched' geharde messen geven de bladen de beste staal structuur en een langere snijprestatie. Meest verkochte schaar om het krenten van druiven etc. Uit de fruitteelt voor het dunnen van fruit. Het schaartje is sterk genoeg om eventueel nog een takje mee te knippen.

Productinformatie:
* Lengte blad:26 mm
* Lengte handvat: 75 mm
* Totale lengte: 160 mm
* Gewicht: 90 gram
* Materiaal: koolstofstaal

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dunschaar, gebogen model is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dunschaar, gebogen model kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dunschaar, gebogen model kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dunschaar, gebogen model voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Huis- tuin- & keukengerei
Specificaties
sku LX-40670
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable