Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena

€40,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Optimale zaaghoek, zelfs in boomtoppen
De Gardena combisystem snoeizaag 300 PP, gebogen, met een zaagblad van 315 mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar u wilt zagen: als u takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als normale  handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Als u takken tot een hoogte van 5 meter wilt afzagen, vergroot u het bereik van de snoeizaag door een combisystem telescoop steel te gebruiken. Praktisch: plaats de combisystem steel eenvoudig op de zaag. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding. Gezette zaagtanden met impulsgeharde tandpunten, aan beide zijden geslepen zorgen voor veilig zagen. Dankzij een speciale coating, is de CS snoeizaag 300 PP, gebogen, optimaal beschermd tegen roest. Een stop op het uiteinde van het handvat beschermt uw hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Met ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen. De garantietermijn bedraagt 25 jaar.

Flexibel gebruik  tot een maximale hoogte van 5 meter
Eén product  meerdere toepassingen: gebruik de CS snoeizaag met handvat voor het zagen onder handbereik, of in combinatie met de telescoopsteel om hoger in de boom te kunnen zagen.

Anti-slip bescherming tijdens trekkende bewegingen
De stop op het uiteinde van de handgreep beschermt de hand tegen wegglijden.

Duurzaam
Het hard verchroomde zaagblad garandeert corrosievrij gebruik voor een lang tijdsbestek.

Haak voor het verwijderen van afgezaagde takken
Met de takhaak bovenop het zaagblad verwijdert u eenvoudig afgezaagde takken uit de boom.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snoeizaag 300 PP curved combisystem - Gardena voor slechts € 40,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-08738-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable