Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Actinidia

Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta

€19,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Arguta

Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De mini-kiwi, ook bekend als Kiwibes of Siberische kiwi is een klimplant dat in de natuur wel 15 meter hoog groeit en eetbare vruchten ontwikkeld die op kiwi's lijken. De plant is winterhard. Een schitterende aanvulling in de tuin. Ook zeer geschikt als kuipplant.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Actinidia
Specificaties
sku WFP-0152
Levertijd 6D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat C2  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Arguta