Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
  • Toon meer
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Actinidia

Eenvoudig Actinidia kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Actinidia bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 4 van 4 Producten
Tonen 4 van 4 Producten

Kiwibes - Actinidia Arguta Issai

Aantal per verpakking 1
€7,99
Latijnse naam Actinidia Arguta

Mini Kiwi Issai - Actinidia Arguta

Aantal per verpakking 1
€19,99
Latijnse naam Actinidia Arguta

Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Actinidia Deliciosa

Actinidia Kolomikta - Sierkiwi

Aantal per verpakking 1
€29,99
Latijnse naam Actinidia Kolomikta

Actinidia arguta kopen online

Actinidia arguta kopen online voor lekkere mini-kiwi's uit eigen tuin. Actinidia arguta, ook bekend als mini-kiwi, kiwibes en Siberische kiwi, is een winterharde klimplant, die goed gedijt in onze Nederlandse winters. Oorspronkelijk slingerde deze klimplant zich een weg door de natuur van het noorden van Japan, Oost-Mantsjoerije en Siberië. De stevige slingerplant kan wel 15 meter hoog worden en heeft mooie, ovalen bladeren. Er zijn verschillende soorten mini-kiwi. Issai is één van de populairste soorten. Deze zelf bestuivende plantensoort bloeit eerder en is ideaal voor kleinere tuinen en balkons. Wist je dat deze onbehaarde mini-kiwi's bomvol vitamine C zitten? En zelfs meer vitamine C bevatten dan een gewone kiwi? Actinidia arguta kopen online voor een lekkere en gezonde traktatie uit eigen tuin.

Actinidia kolomikta

Actinidia kolomikta of sierkiwi is een prachtige plant met opvallende bladeren. Deze bladverliezende klimplant heeft grote, met roze en witte bespatte bladeren, waarbij het lijkt alsof de punt van het blad in een blik met witte verf heeft gehangen. Op een mooi warm plaatsje in de zon, overleeft deze bijzondere klimplant iedere Nederlandse winter. In de vroege zomer heeft deze klimplant mooie, opvallende en geurende witte bloemen, die uitgroeien tot eetbare, gelige vruchten. Hoe meer zon de vruchten krijgen, hoe zoeter de vruchten smaken. Al slingerend tegen een pergola of schutting wordt deze plant zo'n 2-3 meter hoog, waardoor deze tuinplant goed op haar plek is op een beschut plaatsje in de zon in een kleine tuin of in een pot op een balkon.

Actinidia snoeien

Actinidia is stevige groeier, die haar weg snel weet te vinden in de tuin. Het snoeien van deze plant bevordert het groeien. Het beste moment om deze een kiwibes te snoeien is in de zomer, om de groei van deze plant in toom te houden.