Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Actinidia
Uitverkocht

Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi)

€29,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Deliciosa

Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kiwi - Actinidia Deliciosa Jenny (Zelfbestuivende Kiwi) voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kiwi  Actinidia deliciosa 'Jenny' is een zelfbestuivende Kiwi. Het is een prachtige klimplant met mooi hartvormig blad en een groeihoogte tot ongeveer 3.5 meter. Plant in vruchtbare, vochthoudend, maar ook waterdoorlatend grond, op een beschutte plek in de volle zon, bijvoorbeeld tegen een muur op het zuiden. Kiwi planten zijn prachtig voor een pergola. Deze bladverliezende soort bloeit in juni met mooie witte bloemen en vruchten in september/oktober. Een aanrader! 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. Potmaat: C2 75cm. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Actinidia
Specificaties
sku WFP-0202
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Produkt Moestuin Vaste planten Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Deliciosa