Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Actinidia

Kiwibes - Actinidia Arguta Issai

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Arguta

Kiwibes - Actinidia Arguta Issai is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kiwibes - Actinidia Arguta Issai kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kiwibes - Actinidia Arguta Issai kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kiwibes - Actinidia Arguta Issai voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De Mini Kiwi (Kiwibes) (Actinidia Arguta) is een onweerstaanbare klimplant (vaste plant) en ook nog eens winterhard! Dit in tegenstelling tot de gewone kiwi. De Kiwibes heeft bijzonder mooie vruchten, die een miniatuur zijn van de gewone kiwi. Ze kunnen in zijn geheel opgegeten worden, net als vijgen. Actinidia Arguta heeft ook nog eens prachtig blad. Zeer de moeite waard om in uw tuin te planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot is 9 cm. in doorsnede. De Kiwibes plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten.

Toon alle Actinidia
Specificaties
sku 900-670017
Levertijd 4D
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Planthoogte 60 cm en groter  
Potmaat P9  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Arguta