Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Strelitzia planten
-20%

Paradijsvogelbloem - Strelitzia reginae

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Strelitzia reginae

De Paradijsvogelbloem, ook bekend als de vogelkopbloem (Strelitzia reginae) is een wonderschone plant die wel 2 meter hoog kan worden. Deze exotische Zuid-Afrikaanse schoonheid heeft heldergekleurde bloemen die veel weg hebben van een paradijsvogel. Strelitzia is niet winterhard, maar zeker de moeite waard om als kuipplant gehouden te worden! Strelitzia reginae is daarom een echte tuinaanwinst.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Paradijsvogelbloem - Strelitzia reginae is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paradijsvogelbloem - Strelitzia reginae kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paradijsvogelbloem - Strelitzia reginae kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paradijsvogelbloem - Strelitzia reginae voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Strelitzia planten
Specificaties
sku 900-670012
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Potmaat P9  
Planttype Andere
Kleur Oranje  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Strelitzia reginae