Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Jasmijn plant
-22%

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides (Driepack)

€17,99

Normale prijs: €22,99

Je bespaart 22%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Trachelospermum Jasminoides

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum Jasminoides (Driepack) voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Toscaanse Jasmijn - Trachelospermum jasminoides, ook bekend als Sterjasmijn, is een geurende, groenblijvende klimplant, die ook als bodembedekker toegepast kan worden in de tuin. Drie planten.
Toon alle Jasmijn plant
Specificaties
sku 900-670065-3
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Geurend   Groenblijvend   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Trachelospermum Jasminoides