Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Actinidia

Actinidia Kolomikta - Sierkiwi

€29,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Kolomikta
Actinidia is een klimplant verwant aan de arguta. De sierkiwi groeit tot een maximum van 4 meter. Hoewel deze klimplant geen vruchten draagt, is het een geliefde sierplant vanwege de prachtige groen en wit gekleurde hartvormige bladeren, die rozerood kleuren naarmate ze zich ontwikkelen. Een prachtige plant en ook een uitstekende potplant voor balkon of terras.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Actinidia Kolomikta - Sierkiwi is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Actinidia Kolomikta - Sierkiwi kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Actinidia Kolomikta - Sierkiwi kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Actinidia Kolomikta - Sierkiwi voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Actinidia
Specificaties
sku WFP-0153
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Klimplant   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Kleur Roze  
Potmaat P11  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Actinidia Kolomikta