Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Millenium - Sierui

€6,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium
Uitverkocht
Allium Millenium - Sieruien
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Allium Millenium - Sierui is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Millenium - Sierui kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Millenium - Sierui kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Millenium - Sierui voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 6750-J-120500
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium
Planthoogte
Kleur Paars   Roze  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeiseizoen
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen  
Bloeimaand juli   augustus  
Standplaats half schaduw