Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Alliums Gladiator (Grootverpakking)

€9,99

Normale prijs: €12,99

Je bespaart 23%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium

Alliums Gladiator (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alliums Gladiator (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alliums Gladiator (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alliums Gladiator (Grootverpakking) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Alliums zijn spectaculaire bloembollen met een grote sierwaarde, maar Allium Gladiator doet zijn naam eer aan en heeft de grootste paarse bolvormige bloemen onder de allium soorten. Gladiator is zeker een zeer bijzondere aanwinst voor de tuin. Dit is één van de grootste bloeiende alliums die wij kennen. Op een steel van wel 125 cm komt een schitterende dichte bol van bloemen. Deze bol heeft een violette tot donkerpaarse kleur, afhankelijk van de hoeveelheid zon die hij krijgt. De steel is redelijk dik en hol, zodat ze in de wind niet zal breken. Zij zal met de wind meebuigen en weer rechtop veren zodra de wind gaat liggen
 
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 268-K-240901
Levertijd 2D
Kleur Paars  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Sierui
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium