Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Purple Sensation - Bio Flower Bulbs

€5,99 (Incl BTW €0,49)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Allium

Allium Purple Sensation - Bio Flower Bulbs is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Purple Sensation - Bio Flower Bulbs kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Purple Sensation - Bio Flower Bulbs kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Purple Sensation - Bio Flower Bulbs voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De paarse sierui Allium Purple Sensation is bij uitstek geschikt om vlinders en bijen aan te trekken. 100% biologisch geteeld. Laatbloeiend in het voorjaar, zo rond eind mei half juni, met een groeihoogte van circa 90 cm. Plant de bollen in het najaar, van september tot december, mits er geen vorst in de grond zit. Bolmaat 10/12.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 814-J-325520
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand mei   juni  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Allium