Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcissen Botanisch (XL-Verpakking) - Narcissus

Nu met 43% korting

€29,99 €16,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met onze XL-verpakking Botanische Narcissenbollen kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs. Bereid uzelf voor op een ware bloemenpracht in de vroege lente wanneer u onze voordeelzak botanische Narcissenbollen koopt. Narcissen zijn sterke bollen en zien er, aangeplant in grote groepen, prachtig uit. Het zijn ideale bloembollen om te laten verwilderen. Deze grote zak met botanische narcissen geeft uw tuin een schitterende gele kleur in het voorjaar. Wij verkopen alleen de grootste maat. Onze narcissen worden altijd met de grootste zorg naar u verzonden!

Bolmaat: 10/12
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcissen Botanisch (XL-Verpakking) - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Botanisch (XL-Verpakking) - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Botanisch (XL-Verpakking) - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Botanisch (XL-Verpakking) - Narcissus voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 010-K-250648
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april   mei  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Gemengde collecties Narcissen
Produkt Aanbiedingen bloembollen   Geschenken Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Narcissus